Optredens

Zo nu en dan verzorgt NeverMind een optreden. Dit kan zijn voor een bepaalde gelegenheid, op verzoek of zelf geïnitieerd. Hierbij kan gedacht worden aan een optreden in een bruin café, op een korenfestival of een feestelijke gelegenheid.

We kiezen dan geschikte liedjes uit ons repertoire, welke we met veel plezier ten gehore brengen.

Zondag 12 november 2023. Het optreden in de Bruine Kip, samen met de band Mill’s Garden, was een groot succes.  Never Mind heeft eerst zelf een paar nummers ten gehore gebracht en vervolgens werden wij begeleid door de band. Na dit optreden trakteerde de band het enthousiaste publiek op een muzikale omlijsting van de rest van de middag.

Zondag  29 september 2022.  Never Mind doet mee met het Korenfestival van Cultuur in Oost . Zij vieren zondagmiddag 29 september de vijfde editie met een bomvol programma waarbij koorzang centraal staat. Op het terrein van University College zullen 30 Utrechtse amateurkoren optreden met uiteenlopend repertoire: van wereldmuziek en klassiek tot pop. Het Korenfestival staat garant voor een muzikale middag vol samenzang, workshops, een historische rondleiding, kleinkunstoptredens en een groot gezamenlijk optreden van alle koren samen. Kortom: een niet te missen muzikale middag voor en door Utrechters.